Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
karkötő piros védelmező

Kabbala, védelmező karkötő

Kapható választék:
:
1.190 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 1-2-35
Elérhetőség: Előrendelhető
(3)

Mit kell tudni a védelmező, piros karkötőről?

A vörös színű karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón viseljük, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot.

A kabbala szerint a hét csomós változat erősebb hatást vált ki az egyszerű piros fonalnál.

A vörös szín jelentése: a vörös a tűz és az energia színe.

A vörös, a színek közt a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan. A vörös maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló.

  • Hogyan kell felvenni a piros fonalas karkötőt? Ki tegye fel a kezedre kabbala karkötőt? Mi van ha leesik a védelmező karkötő? Ezekre a kérdésekre a lentebb található leírásban van bővebb információ, a videó után.
A karkötő maximum hossza: 24 cm

A karkötőt ezért a 15,5 -  18 cm-es csuklóméretre javaslom. (A csuklót szorosan kell megmérni).

Egyéni méret esetén kérlek írj üzenetet: maryanncsikos@gmail.com e-mail címre


 

Leírás és Paraméterek

Melyik csuklón kell viselni a kabbala karkötőt?

A bal csuklón.

Ki tegye fel a védelmező karkötőt?

Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret. A kabbala szerint a hét csomós karkötő változat erősebb hatást vált ki az egyszerű, sima, piros színű fonalnál.

Miért van hét csomó a karkötőn? - a hetes számról röviden

A Teremtés száma, vagy ahogyan a legtöbben nevezik: Isten száma. Ez maga a tökély, tökéletesség, amely magában hordozza a harmóniát és a teljességet. Ezért van a karkötőn hét csomó.

A védelmet nyújtó piros fonalról sokféle információ kering a neten. Ebben a bejegyzésben megpróbálom összeszedni a legfontosabb tudnivalókat.

Régen a szemmel verés ellen babák és nagyobb gyerekek kezére is kötöttek piros fonalat. A hagyomány szerint a szemmel verés gyerekeknél gyakori tünet volt: hirtelen rosszullét, sokáig tartó sírás, az álmatlanság, vagy a hasmenés. Ez ellen a piros fonal védelmet nyújthatott (továbbá a szénnel való égetés is, de most a piros fonal történetének feltárásánál szeretnék maradni).

Az indiai elmélet szerint: a piros fonal viselése buddhizmusból ered, mely szerint a piros szín a napot szimbolizálja, a nap energiájával, fényével védi meg az embert a sötétségtől.

A fenti információ Joshi Bharat Magyarországon élő indiai származású sorselemző, műsorvezető, médiaszemélyiségtől hangzott el, a TV2 műsorában.

A piros gyapjúfonalból készített védelmező karkötőt a tibeti buddhizmushoz, és a hinduizmushoz, de leggyakrabban a kabbalisztikához társítható.

A védelmező piros karkötőt melyik kezen kell viselni?

Rövid válasz: a bal csuklón.

A piros színű, kabbala karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón kell viselni, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot. 

A bal kéz és kar: "kapás" szimbóluma

A jobb kéz és kar: "adás" erejének a szimbóluma.

Ez azt jelenti, hogy az energia a bal oldalon áramlik be, ezáltal a negatív energia is. Ha a vörös fonalat a bal csuklónkon viseljük, akkor a beáramlás pillanatában a negatív energiák blokkolva lesznek.

Hogyan vegyük fel a védelmező karkötőt?

Az igazi kérdés inkább az, hogy ki tegye fel számunkra a karkötőt: Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret.

Melyik piros fonal adja a legnagyobb védelmet?

Ma már több változatban találkozhatunk a piros fonalból készített karkötővel. Vajon melyiket érdemes választani?

A legelső változat a csomó nélküli karkötő. Itt azt kell figyelembe venni, hogy gyapjúból készüljön a karkötő, más anyag nem adja az eddig említett "védelmet".

A második változat a piros színű, hét csomós, kabbala karkötő. Ez a karkötő adja a legnagyobb védelmet a csomók miatt, az anyag ebben az esetben nem mérvadó. 

Meddig kell hordani a hét csomós, védelmező karkötőt?

Amíg le nem esik a csuklódról. A karkötőt nem szabad levenni, folyamatosan hordani kell. Ha leesik a csuklóról érdemes figyelni azon az aktuális napon, hogy történik -e valami különleges veled. A hagyomány szerint ekkor válik teljessé a védelem, ugyanakkor újat is fel lehet tenni, a fentebb leírt módon.

Ha pár nap után leesik a védelmező karkötő:

Pár nap és leesett a karkötő: ebben az esetben érdemes végiggondolni a személyes kapcsolatokat, embertársainkhoz való viszonyunkat, és energiáinkat.

Kik választják a kabbala, hét csomós karkötőt?

Egyre gyakrabban a párok és családtagok választják egymás számára, az összetartozás és védelem jeleként.

Ajándékba barátnőnek, keresztszülőnek és munkatársak számára.

A védelmező karkötő piros színéről:

A tűz és az energia színe. A vörös, a színek között a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan, hiszen maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló.

Kiváló ajándék lehet olyan személy számára, akit nagyon szeretsz, és megbízol benne. Választható páros karkötőként is, amelyet viselhettek a barátság, összetartozás, bizalom és az egymás iránti elfogadás jeleként.

A hét csomós, vörös színű fonalból készült karkötő egy jelkép, amelyet elég viselni, nem feltétlenül kell hinni benne.

!! Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. A Webáruház elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért a webáruház felelősséget nem vállal.

Fizetési és szállítási lehetőségek

Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok:

Hagyományos banki átutalás: ingyenes

Kiszállítási módok:

Magyar Posta ajánlott küldemény: 900 Ft.

Foxpost csomagautomata: 1.145 Ft.

Foxpost házhozszállítás: 2.160 Ft.

Utánvét átvételére nincs lehetőség

Személyes átvételi lehetőség Debrecenben: ingyenes

Előre egyeztetett időpontban: e-mail: maryanncsikos@gmail.com

Fizetés: Kizárólag előreutalás

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 28.
Nagyon nőies és pozitív érzés a viselése.
|
2023. 01. 28.
Nagyon pozitív a viselése.
Nőies és nagyon jó érzés hordani.
|
2023. 01. 28.
Nagyon jó és hasznos karkötő.
Elegáns a viselése is.
Nagyon nőies a színe által.