Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műkörmöd van? - van egy karkötő, amely egyszerűen felvehető

Műkörmöd van? - van egy karkötő, amely egyszerűen felvehető

Sokan imádjuk a delfinkapoccsal záródó karkötőket, azonban néha nehézséget okoz egyedül felvenni.

Ha műkörmöd van és szeretnél valami olyan karkötőt választani, amely pillanatok alatt felvehető, ezt a karkötőt számodra találták ki!

A piros karkötő, fonalból, egyedi méretben készül a horgolás technikájával. A feltűnően elegáns divatékszer, tökéletes minden olyan nő számára, aki szereti a személyre szóló divatékszereket. A piros színű karkötő a mágneses kollekció egyik darabja. A divatékszert kristálystrasszos mágneses gömb díszíti, ezáltal nagyon egyszerűen felvehető.

A vörös, a színek közt a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan. Ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy számos kultúrában a vöröset tartják a legszebb színnek.

A vörös maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló. Az energia színe.

Viselj pirosat és a magabiztosság fog sugározni rólad. A piros szín feldobja az ember hangulatát. Stimuláló vidámságot sugall ugyanakkor igényes megjelenést kölcsönöz. A piros dinamikus, pozitív, vidám és meggyőző személyt varázsol belőlünk. Hab a tortán, hogy ez a ragyogó szín félénkségünk leküzdésében is segít és haladásra sarkall. Afrodiziákumként a vörös akkor váltja ki igazán a hatását ha feketével kombináljuk. 

Színszimbolika:

Világszerte: energia, erő, boldogság, hatalom, tiltás

Nyugat: teljesítmény, meleg, erő, szenvedély, aktivitás, nyugtalanság, gazdagság, heves indulat, dicsőség, makacsság, tiltás, veszély

India: kreativitás

Távol-Kelet: szerencse, pompa, boldogság, házasság, egészség, híresség, halál Pozitív vörös kulcsszavak: vezető, állhatatos, a jogokért harcol, kreatív, dinamikus, kitartás, hála, erősítő, vidámság

A vörös a gyökér csakra színe, az élni akarásé. A piros szín hatalom, tűz és lendület, adrenalin és akaraterő, a saját útját járja történjen bármi, fáradhatatlan energia, szeret első lenni. A piros a bátorság, szenvedélyesen hisz, gyakorlatias. 

A rózsapiros nagyon nőies szín, gyógyító szépséggel rendelkezik. Ez a szín állandó gyengédség, hűség, megbocsájtás, az igaz szerelem, amelyet mindannyian keresünk. A színek számtalan nem verbális üzenetet hordoznak.

A lágy és világos tónusok például barátságot és nyitottságot közvetítenek, míg a megfelelő árnyalatú piros felsőrész magabiztosságot sugároz stresszes helyzetekben. Azok a színek amelyeket egy randevúra felvehetünk valószínűleg nem felelnek meg egy szülői értekezleten, se egy fontos üzleti találkozón ahol összeszedettnek akarunk mutatkozni.

Érdekesség: A feng shui melegen ajánlja a vöröset a "hírnév" területét szimbolizáló ház vagy lakás részben, a társalgóban vagy a dolgozószobába. A vörös támogatja a társalgást valamint a házigazdát erősnek és határozottnak láttatja.

TIPP!

Így vedd fel egyedül a delfinkapoccsal záródó karkötőt, két egyszerű trükk segítségével:

https://www.maryanndesign.hu/blog/karkoto-bekapcsolasa-egyedul

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszer praktikák Színek jelentése