Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hét csomós védelmező karkötő

1.190 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Méret:
Cikkszám: 1-2-54
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt

A piros színű karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón kell viselni, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot.

Piros, védelmező karkötő felrakása

Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret. A kabbala szerint a hét csomós karkötő változat erősebb hatást vált ki az egyszerű, sima, piros színű fonalnál.

Kiváló ajándék lehet olyan személy számára, akit nagyon szeretsz, és megbízol benne. Választható páros karkötőként is, amelyet viselhettek a barátság, összetartozás, bizalom és az egymás iránti elfogadás jeleként.

A hét csomós, vörös színű fonalból készült karkötő egy jelkép, amelyet elég viselni, nem feltétlenül kell hinni benne.

A vörös szín jelentése: A tűz és az energia színe. A vörös, a színek között a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan, hiszen maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló.

Miért van hét csomó a karkötőn? - a hetes számról röviden

A Teremtés száma, vagy ahogyan a legtöbben nevezik: Isten száma. Ez maga a tökély, tökéletesség, amely magában hordozza a harmóniát és a teljességet. Ezért van a karkötőn hét csomó.

A karkötő maximum hossza: 22 cm, amely csúszócsomóval készül, így könnyen állítható a mérete.

!!! A karkötőt a 15,5 cm - 18 cm-es csuklóméretre javaslom. (A csuklót szorosan kell megmérni).

Ha ettől vastagabb a csuklód, akkor kérlek írj üzenetet számomra: maryanncsikos@gmail.com e-mail címre.

A karkötő piros színű, 2 mm vastag szatén zsinórból készül.

Leírás és Paraméterek

A védelmet nyújtó piros fonalról sokféle információ kering a neten. Ebben a bejegyzésben megpróbálom összeszedni a legfontosabb tudnivalókat.

Régen a szemmel verés ellen babák és nagyobb gyerekek kezére is kötöttek piros fonalat. A hagyomány szerint a szemmel verés gyerekeknél gyakori tünet volt: hirtelen rosszullét, sokáig tartó sírás, az álmatlanság, vagy a hasmenés. Ez ellen a piros fonal védelmet nyújthatott (továbbá a szénnel való égetés is, de most a piros fonal történetének feltárásánál szeretnék maradni).

Az indiai elmélet szerint: a piros fonal viselése buddhizmusból ered, mely szerint a piros szín a napot szimbolizálja, a nap energiájával, fényével védi meg az embert a sötétségtől.

A fenti információ Joshi Bharat Magyarországon élő indiai származású sorselemző, műsorvezető, médiaszemélyiségtől hangzott el, a TV2 műsorában.

A piros gyapjúfonalból készített védelmező karkötőt a tibeti buddhizmushoz, és a hinduizmushoz, de leggyakrabban a kabbalisztikához társítható.

A védelmező piros karkötőt melyik kezen kell viselni?

Rövid válasz: a bal csuklón.

A piros színű, kabbala karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón kell viselni, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot. 

A bal kéz és kar: "kapás" szimbóluma

A jobb kéz és kar: "adás" erejének a szimbóluma.

Ez azt jelenti, hogy az energia a bal oldalon áramlik be, ezáltal a negatív energia is. Ha a vörös fonalat a bal csuklónkon viseljük, akkor a beáramlás pillanatában a negatív energiák blokkolva lesznek.

Hogyan vegyük fel a védelmező karkötőt?

Az igazi kérdés inkább az, hogy ki tegye fel számunkra a karkötőt: Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret.

Melyik piros fonal adja a legnagyobb védelmet?

Ma már több változatban találkozhatunk a piros fonalból készített karkötővel. Vajon melyiket érdemes választani?

A legelső változat a csomó nélküli karkötő. Itt azt kell figyelembe venni, hogy gyapjúból készüljön a karkötő, más anyag nem adja az eddig említett "védelmet".

A második változat a piros színű, hét csomós, kabbala karkötő. Ez a karkötő adja a legnagyobb védelmet a csomók miatt, az anyag ebben az esetben nem mérvadó. A videó után folytatódik a cikk:

Miért van hét csomó a karkötőn? - a hetes számról röviden

A Teremtés száma, vagy ahogyan a legtöbben nevezik: Isten száma. Ez maga a tökély, tökéletesség, amely magában hordozza a harmóniát és a teljességet. Ezért van a karkötőn hét csomó. A hét csomó a hét spirituális dimenziót is jelképezi, amely a jelennel van összeköttetésben.

Meddig kell hordani a hét csomós, védelmező karkötőt?

Amíg le nem esik a csuklódról. A karkötőt nem szabad levenni, folyamatosan hordani kell. Ha leesik a csuklóról érdemes figyelni azon az aktuális napon, hogy történik -e valami különleges veled. A hagyomány szerint ekkor válik teljessé a védelem, ugyanakkor újat is fel lehet tenni, a fentebb leírt módon.

Pár nap és leesett a karkötő: ebben az esetben érdemes végiggondolni a személyes kapcsolatokat, embertársainkhoz való viszonyunkat, és energiáinkat.

Kik választják a kabbala, hét csomós karkötőt?

Egyre gyakrabban a párok és családtagok választják egymás számára, az összetartozás és védelem jeleként.

A piros szín jelentése:

A tűz és az energia színe. A vörös, a színek között a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan, hiszen maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló.

A piros az életerőt jelképezi és ősidők óta védelmező szín.

Az itt felsorolt hatások feltételezettek!

Youtube videók

Fizetési és szállítási lehetőségek

Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok:

Hagyományos banki átutalás: ingyenes

Kiszállítási módok:

Magyar Posta ajánlott küldemény: 900 Ft.

Foxpost csomagautomata: 1.145 Ft.

Foxpost házhozszállítás: 2.160 Ft.

Utánvét átvételére nincs lehetőség

Személyes átvételi lehetőség Debrecenben: ingyenes

Előre egyeztetett időpontban: e-mail: maryanncsikos@gmail.com

Fizetés: Kizárólag előreutalás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.