Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hét csomós védelmező karkötő - piros

1.190 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Méret:
Méret:
Méret:
Cikkszám: 1-2-81
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Nem értékelt

A védelmező, piros karkötő jelentése

A hét csomós védelmező karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón kell viselni, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot. Viselőjének szerencsét hoz.

Piros, védelmező karkötő felrakása

Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret. A kabbala szerint a hét csomós védelmező karkötő változat erősebb hatást vált ki az egyszerű, sima, piros színű fonalnál.

Kiváló ajándék lehet olyan személy számára, akit nagyon szeretsz, és megbízol benne. Választható páros karkötőként is, amelyet viselhettek a barátság, összetartozás, bizalom és az egymás iránti elfogadás jeleként.

A hét csomós védelmező karkötő piros színű fonalból készült. A kabbala karkötő egy jelkép, amelyet elég ha viseled, nem kell feltétlenül hinni benne.

A piros szín jelentése

A tűz és az energia színe. A vörös, a színek között a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan, hiszen maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló. Megvéd a negatív, ártó energiáktól.

Miért van hét csomó a karkötőn? - a hetes számról röviden

A Teremtés száma, vagy ahogyan a legtöbben nevezik: Isten száma. Ez maga a tökély, tökéletesség, amely magában hordozza a harmóniát és a teljességet. Ezért van a karkötőn hét csomó.

A karkötő maximum hossza: 22 cm, amely csúszócsomóval készül, így könnyen állítható a mérete.

!!! A karkötőt a 15,5 cm - 18 cm-es csuklóméretre javaslom. (A csuklót szorosan kell megmérni).

Ha ettől vastagabb a csuklód, akkor kérlek írj üzenetet számomra: maryanncsikos@gmail.com e-mail címre.

A karkötő piros színű, 2 mm vastag szatén zsinórból készül.

Leírás és Paraméterek

A védelmet nyújtó piros fonalról sokféle információ kering a neten. Ebben a bejegyzésben megpróbálom összeszedni a legfontosabb tudnivalókat.

Régen a szemmel verés ellen babák és nagyobb gyerekek kezére is kötöttek piros fonalat. A hagyomány szerint a szemmel verés gyerekeknél gyakori tünet volt: hirtelen rosszullét, sokáig tartó sírás, az álmatlanság, vagy a hasmenés. Ez ellen a piros fonal védelmet nyújthatott (továbbá a szénnel való égetés is, de most a piros fonal történetének feltárásánál szeretnék maradni).

Az indiai elmélet szerint: a piros fonal viselése buddhizmusból ered, mely szerint a piros szín a napot szimbolizálja, a nap energiájával, fényével védi meg az embert a sötétségtől.

A fenti információ Joshi Bharat Magyarországon élő indiai származású sorselemző, műsorvezető, médiaszemélyiségtől hangzott el, a TV2 műsorában.

A piros gyapjúfonalból készített védelmező karkötőt a tibeti buddhizmushoz, és a hinduizmushoz, de leggyakrabban a kabbalisztikához társítható, mely szerint
a piros fonal szimbolikusan a védelmező (ős)anyát jelképezi, aki megvéd a gonosztól, irigységtől, féltékenységtől, veszélytől. Mind testi, mind lelki védelmet nyújt viselője számára.

A hét csomós védelmező piros karkötőt melyik kezen kell viselni?

Rövid válasz: a bal csuklón.

A piros színű, kabbala karkötőt a hagyományok szerint a bal csuklón kell viselni, amely megvéd a negatív energiáktól és kiűzi viselőjéből a féltékenységet és a haragot. 

A bal kéz és kar: "kapás", kapu, elfogadás szimbóluma - itt jutnak be a negatív energiák.

A jobb kéz és kar: "adás" erejének a szimbóluma.

Ez azt jelenti, hogy az energia a bal oldalon áramlik be, ezáltal a negatív energia is. Ha a vörös fonalat a bal csuklónkon viseljük, akkor a beáramlás pillanatában a negatív energiák blokkolva lesznek, "visszapattintják" a negatív energiákat. A piros szín a védelem színe, így a negatív energiákat semlegesíti, és átalakítja pozitív energiává.

A hét csomós védelmező karkötő kétszeres hatású: egyrészt megvéd minket a mások irigy, ártó tekintetétől, ugyanakkor eltaszítja magunkból a féltékenységet és a haragot.

Azt tartják, hogy a bal csuklón viselt piros karkötő megvéd a balszerencsétől, nagyobb szerencsét és áldást adhat. 

Hogyan vegyük fel a hét csomós védelmező karkötőt?

Az igazi kérdés inkább az, hogy ki tegye fel számunkra a karkötőt: Olyan személy helyezze fel a karkötőt a csuklóra, akiben maximálisan megbízunk és szeret. Egyre gyakrabban párok kötik fel egymás csuklójára a piros karkötő, amely egyfajta szimbolikus jelentéssel is bír számukra: összetartozunk, védjük egymást.

A család tagjai szintén használják a védelmező karkötőt, azonban egyre többen barátaiknak, munkatársaiknak ajándékoznak kabbala karkötőt.

A piros védelmező karkötő csúszócsomóval készül, így nagyon egyszerűen feltehető. Ha zavar a vége, kérd meg a karkötő felrakóját, hogy a karkötő részébe tekerje bele a "lógó" részt. Mivel a karkötőt éjjel-nappal hordani kell, ezért az is jó megoldás, ha már a csuklódon van a karkötő, hogy a lógó részre még egy-egy csomót kötnek, és ezután tekerje bele a karkötőbe a két lógó részt.

Mit tegyek, ha feladták a védelmező karkötőt?

Miután a védelmező karkötő a bal csuklóra került, meg kell fogadni, hogy ellenállunk a negatív érzéseknek, a féltékenységnek, az irigységnek, és minden negatív gondolatnak, legyen bármilyen erős is a kísértés.

Melyik piros színű, védelmező karkötő adja a legnagyobb védelmet?

Ma már több változatban találkozhatunk a piros fonalból készített karkötővel. Vajon melyiket érdemes választani?

A legelső változat a csomó nélküli karkötő. Itt azt kell figyelembe venni, hogy gyapjúból készüljön a karkötő, más anyag nem adja az eddig említett "védelmet".

A második változat a hét csomós védelmező karkötő piros színben. Ez a karkötő adja a legnagyobb védelmet a csomók miatt, az anyag ebben az esetben nem mérvadó.

Miért van hét csomó a karkötőn? - a hetes számról röviden

  1. A Teremtés száma, vagy ahogyan a legtöbben nevezik: Isten száma. Isten hét nap alatt teremtette a világot. A hét pecsét feltörése hét angyal jelenlétében történt a Jelenések könyvében. A hetes szám a tökély, tökéletesség, amely magában hordozza a harmóniát és a teljességet. Ezért van a karkötőn hét csomó. A hét csomó a hét spirituális dimenziót is jelképezi, amely a jelennel van összeköttetésben.
  2. A hét csomó a kabbala szimbóluma a hét alapvető erőnek, amelyeket az emberi lélekben találhatunk. Ezek az erők a szeretet, a bölcsesség, a bátorság, a tisztaság, a szabadság, a hit és a hűség. ezek az erők segítenek elérni az embereknek a boldogságot és a harmóniát.
  3. A hét csomó a karkötőn a fehér fényt jelenti, melyet a szivárvány hét színe tartalmaz, ugyanakkor a spiritualitás hét dimenzióját is jelképezi, mely jelenünkkel összeköttetésben áll.

Meddig kell hordani a 7 csomós, védelmező karkötőt?

Amíg le nem esik a csuklódról. A karkötőt nem szabad levenni, folyamatosan hordani kell. Ha leesik a csuklóról érdemes figyelni azon az aktuális napon, hogy történik -e valami különleges veled. A hagyomány szerint ekkor válik teljessé a védelem, ugyanakkor újat is fel lehet tenni, a fentebb leírt módon.

Akkor érdemes az új hét csomós védelmező karkötőt újra hordani, ha úgy érzed továbbra is szükséged van a védelemre.

Pár nap és leesett a karkötő: ebben az esetben érdemes végiggondolni a személyes kapcsolatokat, embertársainkhoz való viszonyunkat, és energiáinkat.

Kik választják a kabbala, hét csomós karkötőt?

Egyre gyakrabban a párok és családtagok választják egymás számára, az összetartozás és védelem jeleként.

Ehhez egy kis háttér információ: A piros fonallal való védelem alkalmazása és technikája legelőször Izraelben jelent meg. Ráhel, a bibliai ősanya sírját tekerték körbe piros szalaggal. A kabbalisták Ráhelt a világ ősanyjaként tisztelik, kinek legfőbb vágya megvédeni gyermekeit a gonosztól. Így a piros számukra a legerősebb védelmet nyújtó szín, mivel egy anya szereteténél nincs hatalmasabb erő.

Ezen hit alapján a piros színt számukra átjárja a szeretet és a védelem. Miután a hívők körbetekerték Ráhel sírját a vörös szalaggal, darabokra vágták azt, majd bal csuklójukon viselték ezeket.

A piros szín jelentése a hét csomós védelmező karkötőben

A piros szín a gyökércsakrához tartozó szín. A gyökércsakra az életerő, biztonságérzet, stabilitásért felelős csakra. A piros szín növeli a gyökércsakrát, megvéd a negatív energiáktól, valamint önbizalom erősítő, önbizalom növelő hatást tulajdonítanak a színnek.

A piros az életerőt jelképezi és ősidők óta védelmező szín.

Ez a méltán népszerű szín nem véletlen. A szín, a szimbólum, jelkép mind-mind hozzá tesz a karkötők szeretetéhez, energiáihoz és védelmező szimbólumához. A tűz és az energia színe. A vörös, a színek között a legerőteljesebb. A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan, hiszen maga a nagybetűs Szín, amely védelmező, aktiváló és energetizáló.

Az energiagyógyászat színekkel egyre nagyobb teret és érdeklődést vált ki az emberekből. Az energiagyógyászat szerint a testünk energetikai természetét a csakrákon keresztül is megismerhetjük. Általánosságban elmondható, hogy a piros erőteljes energiának tekinthető

A piros szín a gyökércsakrához (petefészek/here) tartozó szín, melyhez a szexualitás, akaraterő, szaporodás tulajdonságai is társíthatóak hozzá.

Az ősi népek számára a vörös szín az életerőt jelképezte. Ez a szín kiváló méregtelenítő, megszabadítja életünket, lelkünket, gondolatainkat és testünket a szennytől a negatív gondolatoktól. Ez a piros szín legfontosabb tulajdonsága! Elűzni a negatív behatásokat, "visszapattintja" a negatív energiákat, amelyek a külvilágból áramlanak felénk.

Ez a szín rendelkezik azzal az ösztönző erővel, mely nagy dolgok, előttünk álló nagyobb feladatok, célok elérésére sarkall. Ha félünk valamit megtenni, nem merünk belevágni vegyük körbe magunkat piros színekkel.

Ez lehet a piros, védelmező karkötő, melyet minden nap viselünk, és a védelem mellett a bátorság és önbizalom erősítésben is segítségedre lehet.

Így ha ránézel egy-egy általad választott vagy viselt kiegészítőre, eszedbe jut a célod, az erősséged, hogy miért küzdesz, mi az amin szeretnél változtatni. Ezáltal nemcsak motivál a szín, de megerősít, önbizalmat adhat a következő, megfontolt és átgondolt lépésedhez. Megvéd a negatív, csapongó gondolataidtól.

A hét csomós védelmező piros karkötő készítése

A kabbala, hét csomós karkötőt piros szatén zsinórból készítem, amelyre hét csomót kötök. A védelmező karkötő csúszócsomóval záródik, így nagyon egyszerűen feltehető.

Kik viselnek még védelmező karkötőt?

Férfiak, nők, gyerekek egyaránt hordanak védelmező karkötőt. Párok, családok, barátok választják egymás számára.

Milyen hírességek viseltek már kabbala, védelmező karkötőt?

Több hírességről is van olyan információ, akik hordták a bal csuklón védelmet nyújtó karkötőt, mint például Madonna, Britney Spears, Leonardo di Caprio, Ariana Grande, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Demi Moore.

Hordható -e más karkötővel?

Rövid válasz: igen

Arra kell figyelni, hogy kényelmes legyen a karkötők viselése. A védelmező karkötőt órával is hordhatod.

Debrecenben személyes átvételi lehetőség biztosított - előre megbeszélt időpontban.

Az itt felsorolt tulajdonságok feltételezettek!

Youtube videók

Fizetési és szállítási lehetőségek

Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok:

Hagyományos banki átutalás: ingyenes

 

Kiszállítási módok:

Magyar Posta ajánlott küldemény: 795 Ft.

Foxpost csomagautomata: 1.145 Ft.

Foxpost házhozszállítás: 2.160 Ft.

Utánvét átvételére nincs lehetőség

 

Személyes átvételi lehetőség Debrecenben: ingyenes

Előre egyeztetett időpontban: e-mail: maryanncsikos@gmail.com

 

Hétköznapokon: H-Cs: 8-16 óráig, P: 13 óráig

Fizetés: Kizárólag előreutalás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.