Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézműves fülbevaló

Miért és hogyan válassz kézműves fülbevalót?

 

rozsaszín szettNem fogom részletesen leírni, hogy ezek a divatékszerek nem tömeggyártott kiegészítők, mert szerintem ezt Te is jól tudod.

Számomra a kézműves fülbevaló viselése egy érzést, egy stílust jelképez.

A horgolt fülbevalók népszerűségének titka, hogy óriási színválasztékban kaphatóak, így a hét minden napján más színű fülbevalót tudsz választani, amely az öltözékeddel harmonizál.

A fülbevalóhoz azonos színű, nyakláncot és karkötőt is tudsz választani, ezáltal valóban minden összhangban lesz a megjelenésedben.

 

Minden nap új színben!

 

 

Fontosnak tartom a divatkiegészítők kiválasztásánál a színeket és formákat, mert a megfelelő színű fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő viselésével, harmonikussá tehető az öltözék.

Minden nap más színA színek számtalan nem verbális üzenetet hordoznak, észrevétlenül üzennek a környezetünk felé.

Mire gondolok?

Egészen más hatást váltasz ki egy fekete-fehér öltözékben, mint egy fekete-sárga színkombinációval választott ruha összeállításnál.

A színek segítségével kialakíthatjuk a stílusunkat, lehetünk visszafogottak vagy vagányak, elegánsak vagy sportosan elegánsak, bohémak.

A megfelelő kézműves fülbevaló kiválasztásával fokozhatjuk, erősíthetjük vagy gyengíthetjük ezt a megjelenést és stílust. Említettem, hogy a fülbevaló formája mennyire fontos.

Hogyan válassz fülbevalót, melyik a hozzád illő?

fehér, örök divatAz ideális fülbevaló kiválasztása, az arcformától függ. Az, hogy milyen formájú kézműves fülbevaló illik hozzád és hogyan válaszd ki a számodra tökéletes fülbevalóformát, erre hoztam tippeket!

Arcformákhoz illő, kézműves fülbevalók:

Ovális: ha rövid a nyakad, került a hosszúkás, fityegős fülbevalókat, ezeken kívül bármit viselhetsz.

Négyzet alakú: Kerek, például karika és ovális a legjobb kézműves fülbevaló számodra. Kerüld a hegyes formákat.

Hosszúkás: Válassz kerek formákat, ne hord hosszúkás, csüngő stílusú fülbevalókat.

Fordított háromszög: Válassz nagy fülbevalót, amely az állad vonalára vonzza a figyelmet. A lógó, fityegős fazon remekül áll rajtad, ha hosszú a nyakad.

Kerek: Válassz szögletes, csüngő stílusút (ha hosszú a nyakad), de kerüld a nagy karikákat.

Ezek azok az „alapszabályok”, amelyek alapján érdemes bizsu, arany vagy ezüst fülbevalót választani.

Azonban mindig hozzáteszem, ha valamilyen ékszert nagyon közelinek érzel magadhoz, valamiért vonz téged, illik a stílusodhoz, akkor felejts el a szabályokat és válaszd őt!

Biztos vagyok abban, hogy a megérzéseinkre kell hallgatni, és abban is biztos vagyok, ha ez alapján választasz fülbevalót, nem tévedhetsz!

A kézműves fülbevalók széles és különleges választékával találkozhatsz: horgolt, gyöngyhorgolt, kerámia, süthető gyurma, bőr, újrahasznosított alapanyag, és még sorolható mennyi mindenből készülnek az egyedi designékszerek.

A kézműves termékek előnye, hogy akár egyedi kérések is teljesíthetőek, ha az anyag engedi megformálni.

Köszönöm, ha végigolvastad a cikket!

Ha pedig van kedved és időt, látogass el a fülbevaló menüpontjára és inspirálódj kedvedre!

Várlak vissza, szeretettel!

A cikk felsorolta a kézműves fülbevalóknak, illetve kézműves termékeknek az előnyeit, végezetül egy tévhitet szeretnék eloszlatni.

Ha kézművességről van szó, a mai napig nagyon sokan a régi korok tárgyaira gondolnak (ami szerintem csodálatos), azonban ma már olyan tárgyak, divatékszerek, bizsuk készülnek, amelyek modernek, divatosak és megállják a helyüket a 21.században.