Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MaryannDesign

Szia! Mariann vagyok!

 
  • Imádom az elegáns és a sportosan elegáns öltözéket, így az általam tervezett kiegészítők az elegancia jegyében készülnek.
  • Hiszem, hogy egy nő attól válik különlegessé, ha megteremti a saját stílusát, ha nemcsak vakon követi a legújabb divatot, hanem ő maga divatot teremt. Ettől válik magabiztossá, ettől lesz önazonos, ettől lesz egyedi. Ha pedig mindezt az elegancia jegyében teszi, akkor az általam készített designékszerek az ő részükre készülnek.  
  • A színes designékszerek horgolással készülnek, amelyeket modern anyagokkal párosítok, hogy a végeredmény egy igazán észrevehető kiegészítővé váljon.

Mi indított el a tervezés útján? A véletlen. Pár éve az óvodás gyerekek számára akartam valami igazán szerethető babát készíteni. Maradjunk annyiban, hogy nem sikerült, de mire megtanultam az amigurumi alapjait, addigra megtanultam ékszereket készíteni. Majd jöttek a gyöngyök, sorra érkeztek a medálok, ettől kezdve megállíthatatlanul beleszerettem az ékszerek tervezésébe és készítésébe. Évek óta nap mint nap tervezek, minden nap készítek valamit, minden egyes szabad percemet azzal töltöm, hogy a nők számára minél szélesebb körben bebizonyíthassam, milyen elképesztő önbizalmat ad valami egyedi, saját részre tervezett ékszert viselni. 

Tarts velem – tervezzünk közösen vagyis: 

Tervezz velem, legyen Neked is egyedi designékszered!

MaryAnn