Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szülinapi ajándék ötletek

Szülinap egy évben egyszer van, nem egyszerű olyan meglepetést találni az ünnepelt számára, amely személyre szabott és egyedi.

 

Az egyik legnépszerűbb női karkötő, a betűmedállal díszített divatékszer. A karkötő népszerűsége a személyességében rejlik, hiszen a keresztnév kezdőbetűje díszíti a gyöngyös karkötőt, és az öltözék elegáns kiegészítője.

Névnapi vagy születésnapi ajándékot keresel? Szeretnél olyan karkötőt választani, amely egyedi, személyes és még elegáns is? A betűmedálos karkötő ideális választás lehet, hiszen a divatékszert az ajándékozott hölgy, (lánygyermek, kismama, édesanya, barátnő, testvér vagy feleség) nevének kezdőbetűje díszíti.

Mindezeken túl a karkötő három szín közül is választható: piros, fehér és fekete.

A neves karkötő egyedi megrendelésre készül, csuklómérethez igazítva, az általad kiválasztott betűvel és a karkötő színével. Hiszek abban, hogy a legjobb és legszebb ékszer stílusos, személyes és egyedi. Ezért, ha szeretnél olyan páros karkötőt kérni (anya-lánya vagy testvérkarkötő) amely a neved és a szeretteid nevének kezdőbetűje díszíti, erre is van lehetőséged.

Ebben az esetben kérlek írj üzenetet a maryanndesign@gmail.com e-mail címre.