Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valentin napi ajándékok

Valentin napi ajándékok

A Valentin nap vagy Bálint nap a szerelem illetve szerelmesek napja. Ma már a férfiak és nők igyekeznek valamilyen romantikus, személyre és szívhez szóló meglepetéssel készülni, ajándékkal kedveskedni.  Ha Valentin napi ajándékötletekre lenne szükséged, megmutatom, hogy milyen divatékszerekkel lehet olyan meglepetést szerezni a párodnak, amellyel kifejezheted, hogy milyen különleges számodra.

Valentin napi ajándékötletek nőknek, férfiaknak

- Páros karkötők-

1. Az összetartozás jelképeként a Páros karkötők azok, amelyek Valentin napra remek választás lehet.

A piros fonalból/zsinórból készült karkötők népszerűsége nem az árában, hanem az üzenetében rejlik. Ezek a karkötők a külvilág számára jelzik.

  • az összetartozást,
  • a szerelmet
  • és az elköteleződést.

Természetesen a piros színű karkötők egyéb jelentéssel is bírnak, mint például: védelmező, szerelem, szeretet, erő, energia, önbizalom, tűz.

A karkötő lehet egyszínű, de ha valami kifejezőbbet, személyesebbet szeretnénk választani, akkor a szív forma, mint a szerelem jele, mindenképp megjelenik.

Szeretet karkötő

A szeretetet táplálni, védeni és óvni kell, akkor is, ha az igazi szeretet bennünk van és akit szeretünk azt önzetlen módon tesszük, soha el nem múló szeretettel. A karkötő viselése erre (is) emlékeztet.

A karkötőn szív formájú köztes található, amelybe angyalszárny van gravírozva.

Ez a két szimbólum, jelkép kifejező és külön-külön is erőteljes. A karkötőn ráadásul még két áttetsző színű, szinte láthatatlan gyöngy található, amelyek közrefogják, védelmezik az angyalszárnyas szívet.

Ebben van a karkötő ereje és legintenzívebb üzenete.

Egy olyan kiegészítő, amely emlékeztet a szeretetre, (nemcsak Valentin napon) talán arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy van akit szerethetsz és aki viszont szeret (férjed, párod, gyermekeid, testvéred, szüleid, barátod/barátnőd). Ránézel és arra a személyre gondolsz, aki támogat téged, akivel van egy közös utatok, célotok, köteléketek.

Ezért választják olyan sokan páros karkötőnek is a piros zsinórból készített karkötőt, mert egymás iránti elköteleződést, egymás védelmét is jelképezi, üzenet a külvilág felé: összetartozunk! A piros szín pedig az ártó és negatív energiákat távol tartja.

Angyali védelem

- párok, testvérek, anya-lánya, barátok számára-

Az angyalok halhatatlan lények, testük tiszta fényből, szellemi intelligenciából áll. A finom angyali energia nagyon közel áll a fény természetéhez az isteni létezéshez.

Az angyalok segítenek, hogy újra felismerjük saját magunkat, az ő segítségükkel megértőbbek, elfogadóbbak legyünk magunkkal és másokkal szemben.

Az angyalokra ha ránézünk, van bennük valami, ami szeretetteljes, gondoskodó, finom és megnyugtató. Ezzel a finomsággal, óvó-védő láthatatlan öleléssel vigyáznak ránk és igyekeznek jó irányt mutatni számunkra.

Valentin napi ajándékötlet nőknek

Rengeteg nagyszerű ajándékötlet létezik, az átgondolt ajándékoktól a praktikus tárgyakig széles a választék. Ebben a rövid fejezetben az egyedi, kézzel készített, nőknek szóló divatékszerekről lesz szó, melyek viselésekor különlegesnek érezheti magát a szeretted (nemcsak) február 14-én.

Ha nem tudod az ajándékozott csukló méretét, akkor egy fülbevaló mindig szerencsés választás.

A szív forma a szerelmet/szeretet jelképezi,

a piros szín a tűz, energia, szenvedély színe,

a gömb forma pedig horgolással készül, ettől válik egyedivé a divatékszer, melynek a mérete:

hosszúsága 7 cm. szélessége 5,5 cm.

Elég feltűnő kiegészítő, az biztos, hogy nem marad észrevétlen a viselésekor.

Ha ajándékba fülbevalót választunk mindenképp figyeljünk a következőkre: 

1. Szokott -e hordani divatékszereket (bizsut) az ajándékozott?

2. A feltűnő fülbevalókat szereti vagy inkább a szolidabb, visszafogottabb ékszereket részesíti előnyben?

3. Előszeretettel visel színeket?- vagy az arany, ezüst ékszereket viseli a mindennapokban?

4. Tudni kell, hogy van -e fémallergiája.

Amit még érdemes tudni a kézműves fülbevalókról: https://www.maryanndesign.hu/kezmuves-fulbevalo

 „Szerelem” piros karkötő

A piros karkötőt nem véletlenül választják ilyen sokan ajándékba, hiszen a színek között az egyik legszebb színként tartják számon.

A karkötőn lévő felirat: „Szeretlek” a legszebb üzenetet közvetíti. A rózsapiros nagyon nőies szín, gyógyító szépséggel rendelkezik. Ez a szín állandó gyengédség, hűség, megbocsájtás, az igaz szerelem, amelyet mindannyian keresünk. Ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy számos kultúrában a vöröset tartják a legszebb színnek. A vörös maga a nagybetűs Szín, amely meleg, aktiváló és energetizáló. A vörös, a színek közt a legerőteljesebb. Ez a szín a bátorság, szenvedély és gyakorlatiasság.

A kézműves, női karkötő horgolással készül, egyedi méretben.

Érdeklődik az ezotéria vagy a horoszkópok iránt?

A horoszkóp medállal díszített karkötők személyre szabott Valentin - napi ajándékötlet. A karkötőt kérheted a szeretted kedvenc színében, és elhelyezhető a horoszkóp medál a divatékszeren.

Kos Aries március 21.–április 20.

Bika Taurus április 21.–május 21.

Ikrek Gemini május 22.–június 21.

Rák Cancer június 22.–július 22.

Oroszlán Leo július 23.–augusztus 23.

Szűz Virgo augusztus 24.–szeptember 22.

Mérleg Libra szeptember 23.–október 23.

Skorpió Scorpio október 24.–november 22.

Nyilas Sagittarius november 23.–december 21.

Bak Capricorn december 22.–január 20.

Vízöntő Aquarius január 21.–február 19.

Halak Pisces február 20.–március 20.

Betűmedálos karkötők nőknek

Az egyik legnépszerűbb női karkötő, a betűmedállal díszített divatékszer. A karkötő népszerűsége a személyességében rejlik, hiszen a keresztnév kezdőbetűje díszíti a gyöngyös karkötőt, és az öltözék elegáns kiegészítője.

Ez a karkötő minden alkalomra és ünnepre kiváló választás: legyen az névnap, születésnap, ballagás, karácsony, Anyák napja vagy Pedagógus nap.

A betűmedálos karkötő lesz az ideális választásod, hiszen a divatékszert az ajándékozott hölgy, (lánygyermek, kismama, édesanya, barátnő, testvér vagy feleség, pedagógus) nevének kezdőbetűje díszíti.

Mindezeken túl a karkötő három szín közül is választható: piros, fehér és fekete. A neves karkötő egyedi megrendelésre készül, csuklómérethez igazítva, az általad kiválasztott betűvel és a karkötő színével.

Hiszek abban, hogy a legjobb és legszebb ékszer stílusos, személyes és egyedi. Ezért, ha szeretnél olyan páros karkötőt kérni (anya-lánya vagy testvérkarkötő) amely a neved és a szeretteid nevét díszíti, erre is van lehetőséged. Ebben az esetben kérlek írj üzenetet a maryanndesign@gmail.com e-mail címre.

Ha nem tudod a karkötő méretét

Előfordul, hogy bármennyire szeretnénk a karkötő méretét nem tudjuk megszerezni.

A fotón látható karkötő, szív és végtelen jel medálon a szeretted nevének kezdőbetűje kérhető.

Ennek a karkötőnek az előnye, hogy nem delfinkapoccsal vehető fel, átlagméretű csuklóra készült:  15 cm - 17 cm

A karkötő itt található: https://www.maryanndesign.hu/noi-karkoto/vegtelen-szeretet-betumedalos-karkoto-751

Az végén egy rövid, tömör összefoglalás, ha nem szeretnéd végigolvasni: egyre többen választják a páros karkötőket, amely az összetartozást jelképezi.

A neves vagy horoszkópos karkötők szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

A fentebb felsorolt meglepetések az odafigyelést, a személyre szóló ajándékot szimbolizálják.

Nem utolsó sorban a női nyakláncok is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyre most csak egy divatékszert szeretnék megmutatni, ez az én személyes kedvencem.

Valentin - napi ajándékötlet nők számára a végtelen jel medállal díszített nyaklánc, amely az örök szerelem szimbóluma is:

Mit érnek a meglepetések, ha nem teremtjük meg a hozzá illő hangulatot?

Ha sikerült választanod a divatékszerek közül, akkor Debrecenben a kiválasztott Valentin-napi ajándék személyesen is átvehető, előre egyeztetett időpontban.

Hasonló videókért pedig kövess be a Tik-Tok oldalon: https://www.tiktok.com/@maryann_designekszerek

vagy a youtube csatornámon: https://www.youtube.com/channel/UCRk4NFr3R1t5mnkpaRtzvKg

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Valentin nap_ Születésnap_ Évforduló